Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
by-elyana.over-blog.com

tratament pentru inima franta

4 Juillet 2015 , Rédigé par Elyana Publié dans #Into My World, #Guilty Pleasures

tratament pentru inima franta
Erai indragostita pana peste cap, totul era perfect, aveati planuri impreuna. Apoi, brusc, totul s-a terminat si tu abia poti sa respiri printre hohote de plas. Intreaga lume ti se pare un loc groaznic in care sa-ti traiesti restul zilelor fara el. Te vaiti, plangi, treci de la negare la furie, te inchizi in casa si zaci zile intregi pe canapea, imbracata in pijamale si mancand cantitati considerabile de inghetata. Apoi incepi sa iesi, mai intaii cu fetele, apoi cu alti barbati, in bratele carora te pierzi cautandu-l pe el. Renunti la inghetata si gasesti alinare in cateva pahare de vin, faci cateva greseli teribile, adormi seara de seara ghemuita pe canapea, plangandu-ti de mila si intrebandu-te : de ce?!!
Aceasta este o cale de a face fata unei despartiri.
Sau...poti incerca altceva: du-te la piata, cauta taraba cu condimente si cumpara ceva mustar.
Probabil va intrebati deja, cum un borcan cu mustar ar putea sa va ajute sa treceti peste o despartire?
Pai... sa va explic:
1. Este galben.
Cand spunem galben ne gandim la soare, la lamai, trandafiri, floarea-soarelui. Expertii in feng-shui  sustin ca galbenul are puterea sa ne ridice moralul.
2. Nu are calorii.
Okay, daca doar culoarea nu v-a convins in totalitate de calitatile vindecatoare ale mustarului, poate ca o sa va lasati convinse de valoarea energetica....
Zero calorii, zero grasimi, doar o cantitate minima de sodium...Pierzi centimetri in talie, te simti mai bine in pielea ta, ai mai multa energie. Acum ar cam fi timpul sa te axezi si pe ceea ce vrei si ai nevoie...
3. Este picant.
Iar acum, tu chiar ai nevoie de ceva spicy in viata ta. E momentul sa te trezesti, sa-i arati domnului care te-a parasit ca poti trai si fara el. Trezeste-te, pune-te in miscare. Ridica-te de pe canapea!
4. Te poate determina sa incerci lucruri noi.
Daca ai apelat deja la mustar exista sanse puternice sa fii inclinata sa incerci si alte lucruri noi.
Schimba-ti stilul de viata, citeste, calatoreste, gateste pentru prieteni, tine-te ocupata, nimic altceva nu te poate ajuta mai mult dupa o despartire.
Acum, serios vorbind, nu incerc sa va vand mustar. Doar va arat o alta cale (decat cea clasica) de a trece peste o despartire.
Fiecare o face in propriul fel, suntem diferiti, actionam diferit, ne vindecam inima in propriul ritm, dar, strategia fundamentala ramane aceeasi: tine-te ocupata, focuseaza-te pe ceea ce-ti place si te face fericita.
Cum interpretati teoria mea este in totalitate alegerea voastra. Eu aleg, simplu, sa pun ceva mustar in viata mea.

 

Partager cet article
Repost0
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article
O
Ela draga,am ras cu lacrimi mai ales pt ca iti stiu intoleranta-alergia- la mustar.chiar vreau sa stiu daca in urma unui tratament cu mustar te-ai ales cu alergia asta?????
Répondre
E
Foarte posibil, Oana sa fi devenit alergica la mustar in urma unei supradoze. :)). Asta nu m-a lecuit insa, cred inca in eficienta tratamentului. <br /> Sa recunoastem: tratam mult mai usor o alergie la ceva decat o inima franta!!